Gekwalificeerde Medische Pedicure/Gespecialiseerde Voetverzorging, SPA-Pedicure, Voetreflexologie, Kinderen, Berlaar

Medische Pedicure

Een medische pedicure of gespecialiseerde voetverzorging is enerzijds het mooi maken van de voeten door het knippen en lakken van de nagels, maar dankzij deze complete pedicure behandeling door een specialist zorgt een gespecialiseerde voetverzorging anderzijds ook voor het welzijn van uw voeten!

Uw voeten laten verzorgen door een medische pedicure voorkomt/behandelt klachten en nare ongemakken zoals branderige voeten, schimmels, pijnlijke likdoorns, eeltvorming, enz...

SPA-Pedicure


Ook onze voeten, die ons dagelijks van dienst zijn, verdienen af en toe eens een extraatje!

Laat jouw voeten verwennen met een SPA-Pedicure. Dit is een ontspannende en verzorgende behandeling voor de voeten met nét dat ietsje meer. Je krijgt een voetbehandeling (zie 'Medische Pedicure'), maar eerst worden jouw voeten ondergedompeld in een verfrissend voetbad en genieten ze van een voetscrub en magnesiumpakking.

Wellness voor de voeten: het geeft jou en jouw voeten een boost!

Gespecialiseerde technieken:

Bij Sofie's Pedipunt kan je natuurlijk ook altijd terecht voor wat extra zorg, want we gaan voor jou tot het uiterste...

Zo bied ik ook volgende supplementen:
- Nagelreconstructie
- Spange (tegen het ingroeien van de nagels)
- Op maat gemaakte orthese/drukverband

Wist je dat... vele ziekenfondsen een terugbetaling voorzien op een medische pedicure? Vraag ernaar bij je afspraak en ik maak het graag voor jou in orde!